Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Szolgáltatások

Arc mezoterápia

HOGYAN ZAJLIK A PROFESSIONAL FACE SZÉPSÉG KONZULTÁCIÓJA?

Szeretnénk többet megtudni rólad, a konzultációnk gyors egészségügyi állapot felméréssel kezdődik. Átbeszéljük, volt-e már korábban szépészeti beavatkozásod vagy arcbőröddel kapcsolatos egészségügyi problémád. Doktornő felméri az igényeid, válaszol a felmerülő kérdéseidre. Fontos, hogy megértse a lelki indíttatásod, és ahhoz mérten megtalálja a számodra legideálisabb megoldást.

Ezután doktornő megvizsgálja arcbőröd állapotát is egy speciális diagnosztikai géppel. Ennek segítségével pontosan láthatjuk a kor előrehaladtával járó változásokat, a zsíros-száraz-normál területek arányát, a pigmentációt, a napkárosodás mértékét és az erek működését.

Amikor teljes képet kaptunk a vágyaidról és a arcbőrödben rejlő lehetőségekről, doktornő felvázolja a személyre szabott kezelési tervet, valamint átbeszéljük az anyagiakat is.

Kinek ajánljuk?

  • Akinek vannak már kisebb ráncai, és szeretné a bőr öregedési folyamatait lassítani
  • Aki a természetes megoldások híve, de szeretne feszesebb, fiatalosabb arcbőrt
  • Aki valamilyen arcbőr betegséggel vagy arcbőr problémával küzd
  • Aki szeretné ráncait csökkenteni, az arcbőr rugalmasságát visszakapni
  • Aki szeretné hegeit, kitágult pórusait vagy pigment foltjait halványítani

A RAGYOGÓ, FESZES ARCBŐR MA MÁR NEM CSAK A FIATALOK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ.

A kezeléskor a mikrotű végéről a bőrbe jutó hő, a tűszúrás és a piros LED fény kollagénstimuláló hatása együttesen okozza a bőr megújulását, a kollagéntermelés serkentését. A mikrosebek miatt az arcbőr feszessé válik, a hő miatt a kollagénrostok tömöttebbé válnak, a belső megújuló folyamatok miatt pedig a hatást hosszú hónapokig élvezheted.

Arcbőr fiatalító kezeléseinkkel fájdalom és sebészeti beavatkozások nélkül kapod vissza a ragyogó, feszes, fiatalos és kipihent arcod.

MÉG IDÉN SZEREZD VISSZA ARCBŐRÖD RAGYOGÁSÁT! HOGYAN ÉRHETED EL?

1. Lépés: Jelentkezz az űrlap kitöltésével és gyere el a klinikánkra, ahol egy arcbőr szakspecialista orvossal találkozhatsz.

2. Lépés: A konzultáción megvizsgáljuk az arcbőröd állapotát, személyre szabott kezelési tervet kapsz, és megválaszoljuk az összes felmerülő kérdésedet.

3. Lépés: Együtt megtervezzük a vágyott állapot eléréséhez vezető kezelés folyamatát, valamint megfelelő egészségügyi felmérést is végzünk, mert pontosan tudnunk kell, mi okozhatja az esteleges bőrhibákat vagy bőrproblémákat.

4. Lépés: Maga a mezoterápiás arckezelés 30 perces és általában 3 hetente javasoljuk megismételni. A legtökéletesebb végeredmény érdekében érdemes az 5+1 alkalmas bérletünket választani.

Kérdések és válaszok

Ki végzi a szépség konzultációt?

Az állapotfelmérést szakképzett orvos végzi. Amerikában már évek óta elérhető ez a szolgáltatás, de Magyarországon még újdonságnak számít. Klinikánk orvosai folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy a legnagyobb szakmai tudással tudjuk kiszolgálni pácienseinket.

Ki végzi a mezoterápiás arckezelést?

A kezelést is szakképzett orvos végzi. Egy mezoterápiás arckezelés 30 perces és általában 3 hetente javasoljuk megismételni. A legtökéletesebb végeredmény érdekében érdemes az 5+1 alkalmas bérletünket választani.

Milyen eredmény érhető el a kezeléssel?

Bőrfiatalítás: bőr öregedési folyamatainak lassítása, bőrfeszesítés, ráncok csökkentése, pigment folt halványítás, hegek, kitágult pórusok.

A mezoterápia továbbá kiválóan alkalmazható hajkezelésre a hiánybetegségek következtében kialakuló hajhullás vagy hormonális problémák miatti hajvesztés ellen. Klinikánkon ez a szolgáltatás is elérhető. 

Az arc mezoterápiás kezelés kiegészíthető a nyak és dekoltázs területeivel is! Ennek áráról a konzultáción érdeklődhet.

Mennyibe kerül a szépség konzultáció?

A konzultáció díja 5.000 Ft.

Mennyibe kerül az arc mezoterápia?

A kezelés ára:

30.900 Ft / alkalom; 154.500 Ft / 5+1 alkalmas bérlet.