Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Köszönjük, fogadtuk a jelentkezésed!

Kollégánk hamarosan felkeres telefonon téged időpont egyeztetése céljából a konzultációra. A konzultáció során a konzultáló orvos megvizsgálja az arcbőröd állapotát. Ugyanitt személyre szabott ajánlatot kapsz az arc mezoterápiás kezelésre.

FONTOS! A visszaigazoló e-mailt és az esetleges további tájékoztató e-maileket a biro.gabi@professionalhair.hu címről küldjük (nézd meg a Promóciók mappát is). Azért, hogy a leveleket nehogy spam-nek gondolja a levelezőprogramod, vedd fel ezt az e-mail címet a megbízható feladók listájára. Köszönjük!

 

Üdvözlettel:

A Professional Hair Hajklinika csapata

+36 20 950 6400

hajpartner@professionalhair.hu

Várunk klinikánkon!