Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Garancia

Ha betartod a műtétet követő 4 hétben a tanácsainkat, garantáljunk, hogy a beültetett hajszálak 90%-a véglegesen megmarad! Az átültetett hajszálak garantáltan növekedni fognak és életed végéig megmaradnak.

Az beültetett hajszál nem érzékeny a hormonra, nem hullik többé.

Garantáljuk, hogy az általunk végzett hajbeültetés után nem keletkezik maradandó nyom.

A keletkező apró sebek csupán átmenetiek, és 100%-ig begyógyulnak. Még a fodrászod sem fogja tudni megmondani, hogy valaha hajbeültetésed volt!

Mivel a saját hajszálaidat használjuk a műtét során, garantáljuk a 100%-ban természetes, esztétikus hatást. Doktornőinket nem csak precizitás, hanem kiemelkedő esztétikai érzék is jellemzi – ez biztosítja a lehető legszebb, legtermészetesebb eredményt.

Nálunk első a diszkréció! Nem erőltetjük, hogy pácienseink arccal, névvel ország-világ előtt vállalják a műtéti procedurát. A konzultáción és a kontroll vizsgálatokon készült fotóanyagot elsősorban dokumentációs céllal készítjük, a műtétek eredményének visszakövetése végett. Ezeket csak a páciens előzetes beleegyezésével használjuk fel a weboldalon.

Ugyanakkor, ha valaki nyitottabb személyiség és szívesen szerepel, természetesen nagyon boldoggá tesz minket és még kedvezményre is számíthat!

 

FIGYELEM! A hajbeültetés végeredménye egyénenként változhat a beültetett hajszálak minőségétől és mennyiségétől függően. (pl. gyenge, vékonyszálú haj esetén kevésbé látványos a hajbeültetés eredménye. Ilyenkor elő- és utókezelésként vitaminos mezoterápia kúrát szoktunk javasolni, hogy megerősítsük a hajszálakat.)