Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Szolgáltatások

Hajbeültetés nőknek

A hajhullás világszerte egyre több nőt érint.

NAPI 100 SZÁL HULLÁSÁIG MÉG NORMÁLISNAK MONDHATÓ A FOLYAMAT, KÜLÖNÖSEN TAVASSZAL, VAGY ŐSSZEL. DE HA MÁR LÁTVÁNYOS A HAJVESZTÉS, AZ KOMOLY LELKI VÁLSÁGOT OKOZHAT EGY NŐNEK.​

Női hajbeültetés

Miért hullik a hajunk?

Először is meg kell tudnunk a hajhullás okát. A gyakoribb és szerencsésebb eset, hogy a haj ugyan hullik, de a hajhagyma életképes marad. Ekkor a mezoterápia csodára képes!

Mezoterápia során vitamin-, és tápanyagkoktélt fecskendezünk közvetlenül a fejbőrbe. Életet adó táplálékhoz juttattjuk a hajhagymákat, amik gyorsan meg is hálálják a törődést fokozott növekedéssel, dúsulással.

Nálunk a megoldás!

Bizonyos betegségek vagy tápanyag hiány esetén a haj hullásnak indul és a hajhagyma is elsorvad. Ekkor sajnos már csak a hajbeültetés segít.

Hajbeültetés során a tarkótáji, sűrűbb területről emelünk át hajhagymákat a kopaszodó, ritkás területekre. Minden esetben saját hajból dolgozunk, így a hatás teljesen természetes.

A tarkótáji hajszálak erősebbek, és ellenállóbbak a fejtetőn lévő társaiknál, nem reagálnak a hormonok gonosz játékára, így a beültetett haj 98%-ban örökre megmarad!

A hajbeültetés ára

2500 hajszál 583.000 Ft

2-3000 HAJSZÁL ÁTÜLTETÉSÉVEL MÁR LÁTVÁNYOS EREDMÉNYT ÉRHETÜNK EL!

Ha szeretnéd megtudni, hogy neked vajon a mezoterápia vagy a hajbeültetés fogja-e megadni a dús és nőies hajkoronát, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és 24 órán belül visszahívunk ingyenes konzultációs időpontot egyeztetni.

Az ingyenes konzultáción orvosaink felmérik a hajad, fejbőröd állapotát, és elrendelhetnek további egészségügyi vizsgálatokat, hogy a legjobb döntést hozhassuk a kezeléseddel kapcsolatban.

Kérdések és válaszok

Mennyire fáj a beültetés?

A hajbeültetés előtt helyi érzéstelenítést kap injekció formájában, mely kellemetlen, ám ezután nem érez fájdalmat. Persze az emberek fájdalomküszöbe más és más, de általánosságban elmondható, hogy az érzéstelenítésnek köszönhetően a műtét alatt nem érez fájdalmat, inkább csak egy kis nyomást.

És mi van, ha a beültetett hajszálak újra kihullanak? Kidobtam egy csomó pénzt az ablakon?

A tarkótáji hajszálak nem reagálnak a DHT hormonra, így a saját tarkódból átültetett szálak a fejtetőn sem hullanak ki. Soha. Ha a műtét után betartod az orvos utasításait, garantáljuk, hogy a beültetett hajszálak 98%-a életed végéig a helyén marad. Ha mégis kihullana, vállaljuk, hogy ingyenesen újra ültetjük a hiányzó hajszálakat.

Hogy fogok kinézni, nem túl mű ez az egész?

A hajat a saját tarkódról ültetjük át a fejtetőre. Mivel saját hajból építkezünk, az új hajszálak belesimulnak környezetükbe, még egy fodrász sem tudná megmondani, hogy hajbeültetésed volt. Soha nem dolgozunk idegen hajjal, mesterséges anyaggal.

De mégis, mit fog szólni a környezetem?

A műtét után 6-8 hónapba telik, amíg a hajhagymák az új helyükön megerősödnek és a hajszálak kinőnek. Ez a fokozatosság időt ad Neked és a környezetednek hozzászokni a változáshoz.

Ez egy komoly beavatkozásnak tűnik! Szeretném tudni, kire bízom a fejemet...

A hajbeültetés plasztikai műtét. A beavatkozást diplomás, tapasztalt orvosok végzik. Több, mint 1000 elvégzett műtéttel és közel 4 millió beültetett hajszállal a hátunk mögött elmondhatjuk: nálunk biztos kezek közt leszel!