Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Szolgáltatások

Hajbeültetés nőknek

A hajhullás világszerte egyre több nőt érint.

NAPI 100 SZÁL HULLÁSÁIG MÉG NORMÁLISNAK MONDHATÓ A FOLYAMAT, KÜLÖNÖSEN TAVASSZAL, VAGY ŐSSZEL. DE HA MÁR LÁTVÁNYOS A HAJVESZTÉS, AZ KOMOLY LELKI VÁLSÁGOT OKOZHAT EGY NŐNEK.​

Női hajbeültetés

Miért hullik a hajunk?

Először is meg kell tudnunk a hajhullás okát. A gyakoribb és szerencsésebb eset, hogy a haj ugyan hullik, de a hajhagyma életképes marad. Ekkor a mezoterápia csodára képes!

Mezoterápia során vitamin-, és tápanyagkoktélt fecskendezünk közvetlenül a fejbőrbe. Életet adó táplálékhoz juttattjuk a hajhagymákat, amik gyorsan meg is hálálják a törődést fokozott növekedéssel, dúsulással.

Nálunk a megoldás!

Bizonyos betegségek vagy tápanyag hiány esetén a haj hullásnak indul és a hajhagyma is elsorvad. Ekkor sajnos már csak a hajbeültetés segít.

Hajbeültetés során a tarkótáji, sűrűbb területről emelünk át hajhagymákat a kopaszodó, ritkás területekre. Minden esetben saját hajból dolgozunk, így a hatás teljesen természetes.

A tarkótáji hajszálak erősebbek, és ellenállóbbak a fejtetőn lévő társaiknál, nem reagálnak a hormonok gonosz játékára, így a beültetett haj 98%-ban örökre megmarad!

A hajbeültetés ára

2500 hajszál 583.000 Ft

2-3000 HAJSZÁL ÁTÜLTETÉSÉVEL MÁR LÁTVÁNYOS EREDMÉNYT ÉRHETÜNK EL!

Ha szeretnéd megtudni, hogy neked vajon a mezoterápia vagy a hajbeültetés fogja-e megadni a dús és nőies hajkoronát, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és 24 órán belül visszahívunk ingyenes konzultációs időpontot egyeztetni.

Az ingyenes konzultáción orvosaink felmérik a hajad, fejbőröd állapotát, és elrendelhetnek további egészségügyi vizsgálatokat, hogy a legjobb döntést hozhassuk a kezeléseddel kapcsolatban.

Kérdések és válaszok

Mennyire fáj a beültetés?

A hajbeültetés előtt helyi érzéstelenítést kap injekció formájában, mely kellemetlen, ám ezután nem érez fájdalmat. Persze az emberek fájdalomküszöbe más és más, de általánosságban elmondható, hogy az érzéstelenítésnek köszönhetően a műtét alatt nem érez fájdalmat, inkább csak egy kis nyomást.

És mi van, ha a beültetett hajszálak újra kihullanak? Kidobtam egy csomó pénzt az ablakon?

A tarkótáji hajszálak nem reagálnak a DHT hormonra, így a saját tarkódból átültetett szálak a fejtetőn sem hullanak ki. Soha. Ha a műtét után betartod az orvos utasításait, garantáljuk, hogy a beültetett hajszálak 98%-a életed végéig a helyén marad. Ha mégis kihullana, vállaljuk, hogy ingyenesen újra ültetjük a hiányzó hajszálakat.

Hogy fogok kinézni, nem túl mű ez az egész?

A hajat a saját tarkódról ültetjük át a fejtetőre. Mivel saját hajból építkezünk, az új hajszálak belesimulnak környezetükbe, még egy fodrász sem tudná megmondani, hogy hajbeültetésed volt. Soha nem dolgozunk idegen hajjal, mesterséges anyaggal.

De mégis, mit fog szólni a környezetem?

A műtét után 6-8 hónapba telik, amíg a hajhagymák az új helyükön megerősödnek és a hajszálak kinőnek. Ez a fokozatosság időt ad Neked és a környezetednek hozzászokni a változáshoz.

Ez egy komoly beavatkozásnak tűnik! Szeretném tudni, kire bízom a fejemet...

A hajbeültetés plasztikai műtét. A beavatkozást diplomás, tapasztalt orvosok végzik. Több, mint 1000 elvégzett műtéttel és közel 4 millió beültetett hajszállal a hátunk mögött elmondhatjuk: nálunk biztos kezek közt leszel!