Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Szolgáltatások

Hajbeültetés férfiaknak

Miért hullik a hajunk?

A férfiak 80%-ának esetében a leggyakoribb ok a DHT hormon, amitől a fejtetőn lévő hajhagymák mérete csökken, a hajszálak elvékonyodnak, a haj tömege ritkul. A haj állapotromlási folyamatában a frontvonal, a fejtető, és a forgó területei érintettek.

Hogyan működik a hajbeültetés?

A tarkótáji hajszálak más típusúak, mint a fejtetőn lévők, nem reagálnak a hormonra, nem hullanak ki annak hatására. A tarkótáji (donor) területen általában sűrűn nő a haj. A hajbeültetés során erről a donorterületről emelünk át hajszálakat a hajhiányos területekre.

Hajhullás ellen rengeteg samponból, hajcseppből, vitaminból válogathatunk, de ezek sajnos a férfiak genetikai típusú hajhullására nem jelentenek tartós megoldást.

“A tudomány jelenlegi állása szerint kopaszodás ellen az egyetlen életre szóló megoldás a hajbeültetés”

Nálunk a megoldás!

A tudomány jelenlegi állása szerint a kopaszodás ellen az egyetlen életre szóló megoldás a hajbeültetés.

A FUE2 Safe System hajbeültetési módszerével a lehető legjobb eredményt tudjuk elérni, a beavatkozás fájdalommentes, a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel jár.

Klinikánkon a legfelkészültebb orvosok a legmodernebb FUE2 Safe System hajbeültetési módszerrel dolgoznak. A beavatkozás során teljesen fájdalom- és hegmentesen, nyom nélkül garantáljuk a végeredményt.

A hajbeültetésre maximális hajgaranciát vállalunk, az új hajszálak megmaradási aránya minimum 95%-os. Emellett olyan egyedülálló hajgyógyászati utókezelésekkel és ingyenes kontroll vizsgálatokkal együtt kínáljuk, mellyel elérhető és hosszú-távon is megtartható a gyönyörű, dús haj. 

Ismerd meg a FUE2 technológiát, tudd meg pontosan, óráról-órára mi történik veled a műtét napján.

Előtte

Utána

Rólunk mondták

“40 évhez közeledvén már annyira erősen kopaszodtam, hogy szerintem 10 évvel idősebbnek néztem ki a koromnál. Hajbeültetéssel ezt a 10 évet visszanyertem és annyira természetes lett, hogy még a fodrászok sem tudják megállapítani, hogy ez beültetett haj lenne.”
László (41)

Kérdések és válaszok

Mennyire fáj a beültetés?

A hajbeültetés előtt helyi érzéstelenítést kap injekció formájában, mely kellemetlen, ám ezután nem érez fájdalmat. Persze az emberek fájdalomküszöbe más és más, de általánosságban elmondható, hogy az érzéstelenítésnek köszönhetően a műtét alatt nem érez fájdalmat, inkább csak egy kis nyomást.

És mi van, ha a beültetett hajszálak újra kihullanak? Kidobtam egy csomó pénzt az ablakon?

A tarkótáji hajszálak nem reagálnak a DHT hormonra, így a saját tarkódból átültetett szálak a fejtetőn sem hullanak ki. Soha. Ha a műtét után betartod az orvos utasításait, garantáljuk, hogy a beültetett hajszálak 98%-a életed végéig a helyén marad. Ha mégis kihullana, vállaljuk, hogy ingyenesen újra ültetjük a hiányzó hajszálakat.

Hogy fogok kinézni, nem túl mű ez az egész?

A hajat a saját tarkódról ültetjük át a fejtetőre. Mivel saját hajból építkezünk, az új hajszálak belesimulnak környezetükbe, még egy fodrász sem tudná megmondani, hogy hajbeültetésed volt. Soha nem dolgozunk idegen hajjal, mesterséges anyaggal.

De mégis, mit fog szólni a környezetem?

A műtét után 6-8 hónapba telik, amíg a hajhagymák az új helyükön megerősödnek és a hajszálak kinőnek. Ez a fokozatosság időt ad Neked és a környezetednek hozzászokni a változáshoz.

Ez egy komoly beavatkozásnak tűnik! Szeretném tudni, kire bízom a fejemet...

A hajbeültetés plasztikai műtét. A beavatkozást diplomás, tapasztalt orvosok végzik. Több, mint 1000 elvégzett műtéttel és közel 4 millió beültetett hajszállal a hátunk mögött elmondhatjuk: nálunk biztos kezek közt leszel!

Ha úgy döntöttél, hogy visszaszerzel 10 évet az életedből a hajbeültetés segítségével, akkor várunk Téged egy ingyenes és kötelezettségmentes orvosi konzultációra.
Mi pontosan a folyamat menete?

  1. Első lépésként jelentkezz be ingyenes konzultációra és hajvizsgálatra. Klinikánkon rugalmas időpont egyeztetésre van lehetőséged, az esti órákban is fogadunk.

  2. A konzultáción kézzel és hajkamerával felmérjük a hajad és fejbőröd állapotát. Együtt megtervezzük az új hajvonalat, doktornőnk kiszámolja, hány hajszál átültetésére lesz szükség a kívánt állapot eléréséhez. Részletesen tájékoztatunk a műtéttel kapcsolatos teendőkről, egyeztetünk a lehetséges műtét időpontról, és átbeszéljük az anyagiakat is. A konzultáció teljes anyagát írásban biztosítjuk számodra, hogy döntésed egyszerűbbé tegyük. 

  3. Visszajelzésed után lefoglaljuk a számodra alkalmas időpontot.

  4. A műtét kellemes környezetben, reggeltől délutánig tart, délben ebédet biztosítunk. A reggel hajvágással (2 mm-es hajméretig) majd helyi érzéstelenítéssel kezdődik. A délelőtti órákban a hajhagyma csoportok kivétele zajlik FUE2 technológiával (0.7-as és 0.9-es körkésekkel), majd a délutáni órákban a hajhagyma csoportok visszaültetése történik a hajhiányos területekre.
     
  5. A műtét utáni időszakban hajgyógyászati utókezeléseket és ingyenes kontroll vizsgálatokat biztosítunk a tökéletes végeredmény elérésének és megtartásának érdekében.

  6. Három hónap után kezdődik meg a hajszálak növekedése, egy év után lesz látható a végeredmény.