Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Szolgáltatások

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdések és válaszok

Mennyire fáj a beültetés?

A hajbeültetés előtt helyi érzéstelenítést kap injekció formájában, mely kellemetlen, ám ezután nem érez fájdalmat. Persze az emberek fájdalomküszöbe más és más, de általánosságban elmondható, hogy az érzéstelenítésnek köszönhetően a műtét alatt nem érez fájdalmat, inkább csak egy kis nyomást.

Mikor lehet munkába állni a hajbeültetés után?

Modern eljárásunk lehetővé teszi, hogy akár már a műtét másnapján munkába álljon. Az intenzív fizikai aktivitást azonban 2-3 hétig kerülni kell. Bővebben információ ITT.

Hogyan zajlik a műtét?

Ambuláns műtét, 1 vagy 2 napos a beültetni kívánt hajszálak mennyiségétől függően. A műtét egy napját ITT olvashatja.

Milyen gyorsan van eredménye a hajbeültetésnek?

Kb. 10 nap alatt ágyazódik be a graft. Kávé, cigaretta ez idő alatt nem javasolt. A beültetést követően az áthelyezett hajszálak növekedésnek indulnak, de szükség van 3-4 hónapra a hajhagymák regenerálódásához, hogy már a végleges hajszál növekedésnek indulhasson.

Mikor lesz meg a végleges eredmény?

A beavatkozás eredménye fokozatosan látható, a végleges hajnövekedés a 10 – 12. hónapban éri el a kívánt eredményt. A beültetett haj teljes egészében természetes hatású, mivel a „forgó ”, hajszálak dőlésszöge alakítható. Kb. 100-120 hajszál / cm² sűrűség kivitelezhető beültetéssel. Továbbiakban az eredeti hajhoz hasonlóan lehet vágni, formázni, festeni, stb.

Megkaphatom más haját is?

Nem! Hajbeültetésre csak saját haj használható, melyet a fej hátsó-oldalsó részéről szoktunk átültetni.

Ki tud hullani a beültetett hajam?

Ilyen nem fordulhat elő. A tarkótájékról átültetett hajszálak érzéketlenek az androgén hormonra, így nem hullanak ki. További haj- és fejbőrgyógyászati kezeléseinkkel haja rendkívül dús és egészséges is lesz.

Fontos-e hajgyógyászati utókezelés?

Fontos, meghatározza a végleges eredményt, ha már ennyi időt pénzt szán arra, hogy a haját helyrehozza akkor ez szükséges hozzá. A hajbeültetés végleges megoldást ad, de utókezeléssel az eredmény tovább javítható, és utókezeléssel a haj vastagabb szálúvá válik és dúsul, amely a fejbőr takarásában segít.

Tovább terjedhet-e a kopasz terület a későbbiekben?

A beültetett hajszálak véglegesen megmaradnak, de a többi terület természetes kopaszodási folyamatát sajnos ez nem befolyásolja. Jó hír viszont, hogy meg lehet ismételni a beavatkozást a később ritkulásnak induló részeknél is. Amennyiben úgy látja Önnél ilyen probléma fennáll javasoljuk a hajmegőrző programunkat a ritkuló területre. Hogy megelőzzük a bajt kezdje meg most.