Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Szolgáltatások

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdések és válaszok

Mennyire fáj a beültetés?

A hajbeültetés előtt helyi érzéstelenítést kap injekció formájában, mely kellemetlen, ám ezután nem érez fájdalmat. Persze az emberek fájdalomküszöbe más és más, de általánosságban elmondható, hogy az érzéstelenítésnek köszönhetően a műtét alatt nem érez fájdalmat, inkább csak egy kis nyomást.

Mikor lehet munkába állni a hajbeültetés után?

Modern eljárásunk lehetővé teszi, hogy akár már a műtét másnapján munkába álljon. Az intenzív fizikai aktivitást azonban 2-3 hétig kerülni kell. Bővebben információ ITT.

Hogyan zajlik a műtét?

Ambuláns műtét, 1 vagy 2 napos a beültetni kívánt hajszálak mennyiségétől függően. A műtét egy napját ITT olvashatja.

Milyen gyorsan van eredménye a hajbeültetésnek?

Kb. 10 nap alatt ágyazódik be a graft. Kávé, cigaretta ez idő alatt nem javasolt. A beültetést követően az áthelyezett hajszálak növekedésnek indulnak, de szükség van 3-4 hónapra a hajhagymák regenerálódásához, hogy már a végleges hajszál növekedésnek indulhasson.

Mikor lesz meg a végleges eredmény?

A beavatkozás eredménye fokozatosan látható, a végleges hajnövekedés a 10 – 12. hónapban éri el a kívánt eredményt. A beültetett haj teljes egészében természetes hatású, mivel a „forgó ”, hajszálak dőlésszöge alakítható. Kb. 100-120 hajszál / cm² sűrűség kivitelezhető beültetéssel. Továbbiakban az eredeti hajhoz hasonlóan lehet vágni, formázni, festeni, stb.

Megkaphatom más haját is?

Nem! Hajbeültetésre csak saját haj használható, melyet a fej hátsó-oldalsó részéről szoktunk átültetni.

Ki tud hullani a beültetett hajam?

Ilyen nem fordulhat elő. A tarkótájékról átültetett hajszálak érzéketlenek az androgén hormonra, így nem hullanak ki. További haj- és fejbőrgyógyászati kezeléseinkkel haja rendkívül dús és egészséges is lesz.

Fontos-e hajgyógyászati utókezelés?

Fontos, meghatározza a végleges eredményt, ha már ennyi időt pénzt szán arra, hogy a haját helyrehozza akkor ez szükséges hozzá. A hajbeültetés végleges megoldást ad, de utókezeléssel az eredmény tovább javítható, és utókezeléssel a haj vastagabb szálúvá válik és dúsul, amely a fejbőr takarásában segít.

Tovább terjedhet-e a kopasz terület a későbbiekben?

A beültetett hajszálak véglegesen megmaradnak, de a többi terület természetes kopaszodási folyamatát sajnos ez nem befolyásolja. Jó hír viszont, hogy meg lehet ismételni a beavatkozást a később ritkulásnak induló részeknél is. Amennyiben úgy látja Önnél ilyen probléma fennáll javasoljuk a hajmegőrző programunkat a ritkuló területre. Hogy megelőzzük a bajt kezdje meg most.