Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Szolgáltatások

Mezoterápia

Mi az a mezoterápia?

A Mezoterápia során egy vitamin-, és tápanyagkoktélt fecskendezünk közvetlenül a fejbőrbe. Életet adó táplálékhoz juttatjuk a hajhagymákat, amik gyorsan meg is hálálják a törődést fokozott hajnövekedéssel, dúsulással.

A mezoterápiás hajkezelés során a páciens diagnózisának megfelelően egyénileg elkészített hatóanyagkészítményt juttatnak a hajgyökerekhez. A hatóanyagkészítményben ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, valamint hajképződést segítő anyagok találhatóak.

A megfelelően összeállított mixet az orvos egyenletesen, körülbelül egy centiméteres távolságonként juttatja a fejbőr alá. Egy speciális mezoterápiás mikrotűvel lehet célzottan a hajhagymákhoz juttatni az anyagot, mivel ez 2-3 mm mélyen található. Az alapos kezeléshez 1-1,5 cm-es távolságonként kerül bejuttatásra a szer. A beszámolók alapján a kezelés nem jár fájdalommal, inkább csak egy enyhe kopogtató érzéssel.

A mezoterápia jelenleg a legkorszerűbb és leg-hatékonyabb módszer a hatóanyagok bejuttatására. Több területen is sikerrel alkalmazzák ezt az eljárást.

Mezoterápia

Kinek ajánljuk?

Nőknek szinte minden esetben!

Férfiaknak is hatásos, de a genetikai eredetű, hormonális alapú kopaszodást sajnos nem állítja meg, bár lassíthatja. Kopaszodás ellen az egyetlen életreszóló megoldás a hajbeültetés.

Kezd a tavaszt az önbizalmad növelésével!

Előtte

Utána

Cseke Katinka művésznő is a mezoterápiás kezelést választotta!

Előző
Következő

Hajbeültetés elő- vagy utókezeléseként viszont kifejezetten ajánljuk a mezoterápiát!

6-8 mezós alkalommal már látványos eredményt érhetünk el!

Egy alkalom ára 35.900 Ft, 10 alkalmas bérletet pedig kedvezményes áron, 287.200Ft-ért tudsz nálunk vásárolni.

Igen, nem olcsó szolgáltatás. Ez azért van, mert orvosok adják be, klinikai körülmények között, a hatóanyag koktél pedig elég drága. Viszont garantáltan működik. Gondolj bele…mennyit költöttél eddig hajvitamikora, samponokra, cseppekre, szérumokra5

Mezoterápia

Miért?

Ha fontolgatod a hajbeültetést, előtte erősítheted a donorterületedet mezoterápiával. Így az átültetésre kerülő hajhagymák erősebbek, tápanyagdúsabbak, a hajbeültetés kimenetele pedig még látványosabb lesz.

Sokan a hajbeültetés utánra tartogatják a mezoterápiát.  A hajbeültetés után pár hónappal beadott mezoterápiás injekciók igencsak megerősítik a beültetett hajszálakat. Úgy képzeld el, mint amikor Substral táprudakat dugdosol a virágföldbe, és szobanövényed egészségebb, teltebb és virágzóbb lesz, mint valaha! Plusz előnye, hogy a genetikailag hullásra ítélt hajszálakat is táplálja, így ha a kopaszodásod a beültetett részen túl folytatódna, azt valamelyest lassítja.

AKÁR 2 INGYENES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉST IS KAPHATSZ, HA ELJÖSSZ AZ INGYENES HAJÁLLAPOT FELMÉRÉSRE!

A TŰS MEZOTERÁPIA ELŐNYE

Sajnos a bőr meglehetősen ellenálló, és külső ecseteléssel, kenegetéssel nem mindig lehet bejuttatni elég mélyre a hatóanyagot ahhoz, hogy a kezelés valóban eredményes legyen. Vannak olyan hatóanyagok, amik nem is szívódnak fel a bőr felszínén át, ráadásul a samponok csak pár percig maradnak a fejbőrön, hiszen lemossuk.

A hajas fejbőrben a szőrtüszők 2-3 mm mélységben vannak, ezen a részen a legintenzívebb az anyagcsere. Így hát nem meglepő, hogy a kezelés is akkor a legeredményesebb, ha ilyen mélységbe juttatjuk be a hatóanyagokat.

Azonban a létező legerősebb hatást lehet így elérni, lényegesen hatékonyabb ez a módszer, mint a szájon át szedhető hatóanyagokkal. Sajnos mire az emésztőcsatornán, majd a kapillárisokból passzív diffúzióval eljutnak az anyagok a hajtüszőhöz, az elért plazmakoncentráció mint egy 2-10 százaléka jelenik meg a bőrben.

Ezzel szemben ha kívülről, apró mikro injekciók sorozatával visszük be a hatóanyagokat, akkor a bőrben maximális a koncentráció, és a vérben szinte nem is lesz kimutatható az anyag.

Eredménye a vitális, megvastagodott és megerősödött hajszálak. Így a beültetett haj gyorsabban kinő, felgyorsítható az ún.”újrahajasodás” folyamata és jobban fog takarni a haj, hiszen vastagabbak, vitálisabbak a hajszálak.

Milyen eszközzel történik a kezelés?

A kezelést egy speciális, mezoterápiás pisztollyal végezzük.

A pisztolyba az orvos által egyénileg meghatározott, a Te állapotodra legjobb megoldást kínáló mezoterápiás koktél kerül betöltésre.

A kezelendő területen a tű 2-3 mm mélyre behatol a bőrbe és egymástól 1 – 1,5 cm-es távolságban, diffúzan injekciózva bejuttatja a hatóanyagokat.

A kezelés nem jár fájdalommal!

 

Amit a kezelésről tudni kell:

MAGYARSZÁGON ELŐSZÖR, A NEEDLE CONCEPT U225 MEZO INJEKTOR KÉSZÜLÉKÜNKKEL VÉGEZZÜK A KEZELÉSEKET.

 • A kezelések előtt reggel célszerű hajat mosni.
 • A mezoterápiás hajkezelést 1 vagy 2 hetente végezzük.
 • Általában 6-10 kezelés szükséges.
 • A kezelés minimális kellemetlenséggel jár.
 • Ellenjavallat: terhesség, szoptatás, vérzékenység, antikoaguláns szedése, hatóanyag allergia.

Ampullák

Ampulláink természetes hatóanyagokkal érnek el maximális hatást mezoterápiás bevitellel:

 • Arginin, glutamin, glicin és ornitin: a sejtek anyagcseréjében és osztódásában fontos szerepet játszanak. A hajgyökereket megerősíti, melynek köszönhetően a haj dús és erős lesz.
 • Cisztein, cink: A haj rostjait alkotó keratin két fő eleme. Nélkülözhetetlenek az egészséges, szép hajhoz.
 • B vitamin: A hajhagymák pórusainak megújulását segít.
 • Dexpanthenol (B5-vitamin)
 • A-vitamin
 • H-vitamin
 • Organikus szilícium
 • Booster (növekedési faktorok)
 • Minoxidil (lassítja a hajvesztés folyamatát)