Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Hajhullás vérszegénység miatt?

A vérszegénység jelei többek között a fáradékonyság, ingerlékenység, fázékonyság és sápadtság. De ezen kívül jelentkezhet még fülzúgás, fejfájás, szédülés, a bőr kiszáradása valamint megjelenhet a hajhullás is tünetként.

Utóbbinak oka a fejbőr vérellátásának felborulásában keresendő. Mivel kevés vér jut el a fejbőrön található hajszálerekbe és így a hajhagymákhoz is, a hajszálak frissességét biztosító tápanyag erősen megcsappan. A hajhagymák és hajszálak elgyengülnek, elvékonyodnak. Ennek következtében először ritkásabb lesz a frizura, majd szép lassan kialakul az egyenletes hajhullás.

Általánosságban elmondható, hogy a vérszegénységet vashiány kialakulása okozza. A vashiány következtében nem tud megfelelő mennyiségű vörösvértest termelődni szervezetünkben. A vashiány konkrét, jellegzetes tünetei a hányingeres gyakori rosszullét és étvágytalanság. Az eddig felsorolt tünetek együttes jelenléte szinte biztosan vérszegénységre utal, ám egyenként más és más okozói is lehetnek, ezért érdemes orvoshoz fordulni észlelésükkor.

Vérszegénységet okozhat még például alkohol- és dohányzási problémák, de felléphet terhességkor vagy helytelen táplálkozás következményeként is. A gyomorbántalmakról és különböző fertőzésekről nem is beszélve. Ráadásul több fajtája is létezik, mindegyik más jellegzetes tünettel. Így ha szervezetünkben bármi rendelleneset is tapasztalunk, legyen az akár egy rendszeres rosszullét vagy látszólag semmiből jött hajhullás, mindenképpen
érdemes szakértőhöz fordulni!