Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Örökölhető a kopaszság?

Ha észrevesszük, hogy elkezdett hullani a hajunk, még nem biztos, hogy nagy a baj. Napi 100 hajszál elvesztésénél még nem kell aggódni, hiszen a fejen található 100000 hajtüszőnek 90%-a magától újranő.  Ez egy folyamatos ciklus, mindig új haj nő a kihullt helyére.

A kopaszodás oka a nőknél a haj elvékonyodása, de náluk ez a folyamat lassabban és a férfiaknál ritkábban megy végbe. Minoxidil tartalmú gyógyszerek megállíthatják a kopaszodás nők esetében, de ehhez hasonló szerek szedése előtt mindenképp kérje ki szakorvosok véleményét, melyet nálunk ingyenesen tehet meg ide kattintva.

A férfiak esetében 90%-ért a géneket lehet hibáztatni, ugyanis öröklődés útján, főleg az anyai vonalról lehet „elkapni” a kopaszodást. Tehát érdemes megfigyel a családfát, különösen az anyai nagyapát, s valószínűleg az ő kopaszodását fogjuk örökölni.

Általában patkó alakban kezd el kopaszodni a fej, kivétel ez alól az olyan sokk a szervezetnek, mint a műtét, a szülés, egyes gyógyszerek használata, a súlyos stressz, a pajzsmirigy problémák, ekkor drasztikus mennyiségben kezd el hullani a haj. Ebben az esetben is, ha már marék számra hull a haj, azonnal fel kell keresni egy hajklinikát, mert a megfelelő kezelés elengedhetetlen ebben a stádiumban. Ráadásul mindenki máshogy reagál a kezelésekre, tehát minden esetben figyelembe kell venni a beteg életvitelét, egészségét.