Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Keserű valóság: nem nő vissza, ami már kihullott

–      Bizonyos készítmények állítják – melyek használata több hónapokig is eltarthat-, hogy hormonpótlással állítják meg a haj hullását. A haj hullásának azonban számos oka lehet, nem csak hormonális. Okozhatja környezetünk káros hatása, lelki problémák, betegségek, demodex atka. Ezen készítményekkel az a probléma, hogy nem jár mellé orvosi vizsgálat, így nem lehet tudni a pontos okát a hajhullásnak.

–      Más szerek a vitaminadagolásával oldanák meg véglegesen a problémánkat. Állítják, hogy a vitamin megállítja a hajhullást, és vissza is növeszti a kihullott szálakat. Orvosilag bizonyított azonban, hogy a kihullott haj már nem fog visszanőni.

–      A hajnövesztő szerek piaca is kínál meglepetéseket, ezen esetben például itt van az instant haj. Ha használunk egy sprayt, ráfújjuk a kopasz felületre, úgy fog kinézni, mint a valódi haj.

–      Egyes gyártók vitaminkészítményeket, növényi hatóanyaggal készült szereket kínálnak, melyek használatával puhább, dúsabb, fényesebb haj lesz az eredmény.

 A kihullott hajra azonban felesleges tízezreket költeni, kísérletezni, mert úgysem nő már vissza. Helyette inkább
érdemes szakszerű orvosi segítséget kérni.