Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

Milyen gyakran mossak hajat?

A kérdés kapcsán rengeteg tévhit kering. Egyesek a napi, mások a heti, vagy a heti több alkalommal való mosásra
esküsznek. Most megvizsgálunk néhány tévhitet, hogy mi az igazság.

Kevesen tudják, de a hajmosás során nem kimondottan a hajat kell megmosni, hanem a fejbőrt, hogy megtisztítsuk a elhalt bőrlemezkéktől, felesleges faggyútól. A hajnak elég tisztítást nyújt a hab, amely a mosás során keletkezik. A mosás során fontos, hogy ne erővel dörzsöljük, hanem inkább masszírozzuk fejbőrünket. A kétszeri samponozás felesleges normál haj esetében, zsíros hajnál előfordulhat, hogy szükséges.

Arra, hogy milyen gyakran kellene hajat mosni, nincs recept. Mindenkinek magának kell megítélnie, hogy mikor ért
el haja abba az állapotba, amikor már szükséges a megmosás. Ez sok mindentől függhet: korpásodás, hajhossz, zsírosodástól. Ha valakinek nincs problémája, elég 3-4 naponta megmosni, többször felesleges. Zsíros haj esetében előfordulhat, hogy naponkénti hajmosás szükséges. Tévhit, hogy a túlzott hajmosás ártalmas, azonban fokozhatja a faggyútermelést.

Az viszont biztos, hogy nincs szükség balzsamozásra minden hajmosáskor, csak havonta egyszer normál és zsíros
haj esetében, száraz haj esetében heti egyszer.

Ha hajproblémával küzd, érdemes kivizsgáltatni, komolyabb probléma is állhat a háttérben. Jelentkezzen be ingyenes konzultációra hozzánk!