Jelentkezz ingyenes hajvizsgálatra!

Tetyana S
Régóta tartó hajhullásomat állították meg. Van az a pont, amikor a vitaminok már nem segítenek .:) Köszönöm
Tetyana S
2023.04.20.
Sándor Sándor
Teljesen meg vagyok elégedve. Alig volt hajam elől, de a szűk keretemből szépet alkottak. Csak ajánlani tudom.
Sándor Sándor
2023.03.21.
Andi K. N.
Régóta ritkuló hajamat teljesen helyrehozták a klinikán. Nagyon kedves és profi csapat segített nekem. Ismét van önbizalmam.
Andi K. N.
2022.12.30.
Surprise Kids
After I lost most of my hair ,my wife contacted the clinic for information,my brother had previously been there and he recommended it.The staff was very professional the surgery was excellently preformed and the team environment was very friendly.The second picture shows 3 days after the surgery.highly recommended.from Ireland 🙂
Surprise Kids
2022.11.25.
Mark Kathi
Az arc mezoterápiás kezelés során Zsuzsa nagyon kedves volt, bármilyen kérdést tettem fel teljeskörűen tudott tájékoztatni és már az első kezelés során feszesebbnek érződött a bőröm, a pattanások eltűntek.
Mark Kathi
2022.06.02.
Nyitrai Roland
Fél évvel a beavatkozás után, szinte el se hiszem, hogy olyan állapotban van a hajam, mint kb. 10 éve. Remélem még legalább 10 évig így is marad. Köszönöm 🙂
Nyitrai Roland
2022.02.13.

A haj a mindennapi munkák során is veszélyben lehet

Korábbi cikkeinkben elvétve volt már róla szó, milyen fontos, hogy megfelelően tudjon szellőzni a fejbőr. Sok betegség és kellemetlen következmény megelőzhető, ha a hajhagymáink és fejbőrünk sejtjei megfelelő oxigénmennyiséghez jutnak. Például elkerülhető vele a korpásodás és mindenki rémálma, a hajhullás. Sokak viszont olyan környezetben dolgoznak, ahol ezt nehéz kivitelezni a kötelező öltözködési szabályok miatt is.

Akik építkezéseken, gyárakban vagy más veszélyes helyen dolgoznak, számukra egyértelmű, miért kell védőfelszerelés, zárt ruházat, vagy folyamatosan fejükön levő védősapka. Segítségükkel megelőzhetők kisebb balesetek, vagy a komolyabbak enyhíthetőbbek. Viszont az állandóan, levegőtől elzárt ruházatban a fejbőr befülled, nem tud levegőzni. Sok dolgozó annyira belemerül a napi rutinba, hogy bele sem gondol, közben mit vét haja egészsége ellen.

Akik magukra ismertek, nekik megoldás lehet, ha szünetekben megszabadulnak néhány percre a védőfelszerelésüktől és átfésülik hajukat. A letapadt hajszálakat így átmozgatva felfrissülhet fejbőrük, amiért a hajhagymák biztosan hálásak lesznek.

Másik ilyen hajra veszélyes környezet a sok porral, kosszal járó munkavégzés. Ebben az esetben a hajra tapadt szennyeződések zárják el az utat az oxigén előtt. Emellett az apró idegen anyagok irritálhatják a fejbőrt, viszketegséget előidézve. A fejbőr túlzott kaparászása sem tesz jót a hajhagymáknak, emellett apró sebek is keletkezhetnek, melyek a portól be is gyulladhatnak.

Az ilyen környezetben dolgozóknak ajánlott, ha munkájuk után mindig hajat mosnak. Természetesen csakis kizárólag gyakori hajmosáshoz készített, gyengéd és kímélő samponokkal! Hiszen a fejbőr túlzott vegyszerezése
sem megoldás.

Természetesen ezek csak apró trükkök, az örökletes kopaszodás sajnos nem előzhető meg ilyen módon. Ha minden praktika ellenére is nőnek a kopaszodó területek, érdemes szakértőhöz fordulnia! A hajátültetés az egyetlen végleges megoldás ilyen esetben.